Järjestätkö pikkujoulut tai muut juhlat?

Laattaja on mainio juhla- ja palaveripaikka Hyrynsalmella

Järjestä meillä perhejuhlat, tiimipalaverit, tykypäivät ja kokoukset

Autamme tarvittaessa tarjoilujen ja muiden oheispalveluiden järjestämisessä

Varaa Laattajan varauksen yhteydessä pihalta Lato - järjestä pikkujoulut tai muut pienen porukan juhlat.

Hyvin varustellussa keittiössä lämmität valmiit ruoat tai valmistat haluamasi ruoat, oman maun mukaan. Kysy myös ruokatarjoilut.

Ladossa on viihtyisä tunnelma, lattialla on räsymattoja ja sisustuksena on vanhoja esineitä. Voit ottaa pirtistä lampaantaljat mukaan nuotiopaikan pölkyille tai kahden pitkän pöydän penkeille, niin peppu ei palellu istuessa. Ladossa ei ole lämmitystä, joten laita päälle normaali ulkovaatetus.

Kotakeittiö -tulisijaa voi käyttää talvikaudella ja kesällä vesisateella. Kotakeittiössä on varusteena Muurikkapannu ruoan tekemiseen ja lettujen paistamiseen. Kahvipannulla keität oikeat nokipannukahvit. Klapeja on vieressä liiterissä.

Pikkujoulut, häät ja muut pienen porukan juhlat

Kokoontuminen pirtin pitkän pöydän ääreen rauhoittaa mielen ja keskeyttää kiireen.

Vanhat hirret huokuvat yli 100 vuoden aikaista historiaa. Pirtti on majoittanut matkamiehiä kestikievarina yli sata vuotta sitten ja Hyrynsalmen Kytömäen alueen Postitoimipaikan palvelut on hoidettu pirtissä vuodesta 1904 alkaen, 1970-luvulle saakka.

Pirtin keittiössä on täysi varustus, 10h astiasto ja astianpesukone. Järjestämme astioita tarvittaessa lisää. Rakennuksessa on kaksi makuukamaria, nukkumapaikkoja on 5 henkilölle. Lisäksi pirtissä on perinteinen puusänky yhdelle nukkujalle ja toisessa kamarissa on lyhyempi sänky.

Lähellä olevassa hyvin varustellussa Loma Laattajan hirsimökissä majoittuu mainiosti 11 henkilöä. Tarvittaessa nukkumapaikkoja saadaan hieman lisää, kun aitat otetaan käyttöön.

Ulkona on pihasauna käytettävissä. Saunassa on puukiuas ja klapeja on liiterissä.

Pirtissä on vietetty myös häitä. Soita 0500-684090, jos haet hääjuhlapaikkaa tai olet järjestämässä muuta tilaisuutta.