Laattajan Pirtti - vuokramökki 1-5 henkilölle + sovittaessa 2 aittaa

Kainuun Rastiviikko ja Suopotkupallo 2024 -majoitukset onnistuvat suurellekin ryhmälle

Laattajan Pirtti on tyylikäs ja tykätty hirsimökki Ylä-Kainuun vaaramaisemissa, Majoitustilaa on 1-5 henkilölle, lisäksi kahteen hirsiaittaan majoittuu lisää porukkaa.

Varaukset os. nettimokki.com/53174

Rakennus on remontoitu ja keittiö sekä wc (suihkulla) ovat uusittuja vuonna 2022. Makuuhuoneita on 2 kpl. Toisessa (2h) makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa makuuhuoneessa on 2h parisänky , 1h sänky sekä lapselle soveltuva sänky. Pirtissä on lisäksi perinteinen puusänky. Vauvansängyn voi hakea aitasta.

Lemmikit ovat sallittuja. Pihalla on keväällä, kesällä ja syksyllä käytössä koiranhäkki, mutta koirankoppia ei ole käytössä.

Varustuksena on kaikki tarvittavat astiat, kattilat ja keittiövälineet, keraaminen liesitaso, sähköuuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, pyykinpesukone, tv, kylmä ja lämmin vesi sekä vuodevaatteet. Wc:ssä on suihku. Autoille on lämmityspistokkeet.

Lämmityksenä on sähköpatterit kaikissa huoneissa. Lisäksi pirtissä on leivinuuni ja puuhella sekä toisessa makuuhuoneessa on takka. Wc:ssä on lattialämmitys.

Kylmillä keleillä vuokralainen voi lämmittää leivinuunia, omistaja neuvoo tässä. Tai omistaja järjestää uunin lämmittäjän paikalle sovitusti, tästä ei tietenkään mene erillismaksua.

Ukkohallan maastopyöräilyreitille pääsee sulan maan aikana tietä pitkin, suoraan pihasta.

Kohde on käytössä tulopäivänä klo 16, lähtö klo 12 mennessä. Jätä mökki siistinä ja siivottuna. (loppusiivous alk. 90 e).

Lakanat ja pyyhkeet tarvittaessa 10e/hlö.

Suofutis 2024 -majoitus onnistuu suuremmallekin porukalle, tilaa riittää pirtissä ja kahdessa aitassa. Hinta to-su 11.-14.7.2024on 1190e ja pe-su 12.-14.7. on 1090e

Pirtti sijaitsee Hyrynsalmi-Puolanka-Suomussalmi -alueen keskiössä, Ukkohallaan on 10 minuutin ajomatka.

Talvella parkkipaikka-alueelta tehdään lumityöt traktorilla. Lunta riittää, joten pirtistä mennään saunalle perinteisesti lumihangen päällä kulkevaa polkua pitkin - tämä toimii hyvin. Näin saunapolkuja ei tarvitse lapioida tai kolata.

Lähellä on myös Loma-Laattajan mökki, varaukset os. nettimokki.com/50787. Näihin kahteen kohteeseen majoittuu kerralla tarvittaessa suurempikin ryhmä.

Ulkona on vuokralaisten käytössä pihasauna, jossa on puukiuas. Pihasaunan pesuhuoneessa on muuripata, jossa pesuvesi lämpiää helposti. Pukuhuoneessa on infrapunalämmitin talvipakkasille. Klapeja eli poltopuita on liiterissä.

Pihalle vanhaan navettarakennukseen on valmistunut tyylikäs Lato, joka on vuokrausten yhteydessä varattavissa pienimuotoisiin juhliin ja illanistujaisiin.  

Pihalla on myös kesäkeittiö-grillirakennus, jossa on pöytä ja umpinainen tulisija.

Laattajan Pirtti -kuvia