Laattajan Pirtti - vuokramökki 1-6 henkilölle - Ukkohallaan 1o min ajomatka

Laattajan Pirtti on perinteinen hirsitalo Ylä-Kainuun vaaramaisemissa, Majoitustilaa on 1-6 henkilölle, 

Varaukset os. nettimokki.com/12165

Rakennus on remontoitu ja keittiö sekä wc (suihkulla) ovat uusittuja vuonna 2022. Makuuhuoneita on 2 kpl. Toisessa (2h) makuuhuoneessa on parisänky ja toisessa makuuhuoneessa on parisänky , 1h sänky sekä lapselle soveltuva sänky. Pirtissä on lisäksi perinteinen puusänky.

Varustuksena on kaikki tarvittavat astiat, kattilat ja keittiövälineet, keraaminen liesitaso, sähköuuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astianpesukone, pyykinpesukone, tv, kylmä ja lämmin vesi sekä vuodevaatteet. Wc:ssä on suihku. Autoille on lämmityspistokkeet.

Lämmityksenä on sähköpatterit kaikissa huoneissa. Lisäksi pirtissä on leivinuuni ja puuhella sekä toisessa makuuhuoneessa on takka. Wc:ssä on lattialämmitys. Kylmillä keleillä vuokralaisen kannattaa lämmittää leivinuunia esim. kahden päivän välein. Omistaja neuvoo tässä.

Ukkohallan maastopyöräilyreitille pääsee sulan maan aikana tietä pitkin, suoraan pihasta.

Kohde on käytössä tulopäivänä klo 16, lähtö klo 12 mennessä. Jätä mökki siistinä ja siivottuna. (loppusiivous alk. 100 e).

Lakanat ja pyyhkeet tarvittaessa 10e/hlö.

Laattajan Pirtti soveltuu erikseen sovittaessa pienimuotoisten juhlien ja kokousten järjestämiseen. Pirtti sijaitsee Hyrynsalmi-Puolanka-Suomussalmi -alueen keskiössä.

Talvella parkkipaikka-alueelta tehdään lumityöt traktorilla. Lunta riittää, joten pirtistä mennään saunalle perinteisesti lumihangen päällä kulkevaa polkua pitkin.

Lähellä on myös Loma Laattajan mökki, varaukset os. nettimokki.com/5968. Näin näihin kahteen kohteeseen majoittuu kerralla tarvittaessa suurempikin ryhmä.

Pihalle vanhaan navettarakennukseen on valmistunut tyylikäs Lato, joka on vuokrausten yhteydessä vuokrattavissa pienimuotoisiin juhliin ja illanistujaisiin.

Ulkona on vuokralaisten käytössä pihasauna, jossa on puukiuas. Pihasaunan pesuhuoneessa on muuripata, jossa pesuvesi lämmitetään. Pukuhuoneessa on infrapunalämmitin talvipakkasille. Klapeja eli poltopuita on liiterissä.

Ulkona on lisämaksusta vuokrattavissa vanha hirsiaitta, jossa on 2h parisänky.

Laattajan Pirtti -kuvia