Loma-Laattaja 1-10 henkilölle

Pihalla on häkki ja Jämpti-koirankoppi

Loma-Laattajan hirsimökki on tilava ja hyvin varusteltu, 2-kerroksinen, täyshirsinen lomamökki 1-10 hlölle. Saunassa on puukiuas. Ulkona on kesäkeittiö, jossa on takka.

Varaukset os. nettimokki.com/50787

Lähellä on myös Laattajan Pirtti -hirsimökki, varaukset os. nettimokki.com/53174. Näin näihin kahteen kohteeseen majoittuu kerralla tarvittaessa suurempikin ryhmä.

Keväällä, kesälla ja syksyllä pihalla on häkki ja Jämpti-koppi koirille, talvella häkissä voi olla paljon lunta.

Luonnonläheinen hirsimökki on saanut kiitosta viihtyisyydestä, hyvästä varustetasosta ja avarasta pihapiiristään. Mökissä on nopea valokuitu -nettiyhteys, WiFi.

Alakerta (80 m2); tupakeittiö, makuuhuone, sauna (puukiuas), pesuhuone/wc, pukuhuone, tuulikaappi, takka, leivinuuni ja sauna/takkapuut. Iso terassi ja vilvoitteluterassi.

Yläkerta (40 m2); iso makuuhuone, aula, pieni makuuhuone, wc ja parveke.

Ak makuuhuoneessa on parisänky ja tuvassa on levitettävä vuodesohva. Yk suuremmassa makuuhuoneessa on parisänky (sängyt erotettavissa) ja kaksi erillistä sänkyä. Yläkerran pienemmässä makuuhuoneessa on kaksi sänkyä. Aulassa on kolme erillistä sänkyä. Vauvalle on pinnasänky ja syöttötuoli. Ulkona on hiekkalaatikko, 2 keinua ja kesäkeittiö, jossa on takka ja ruokapöytä. Pihalla on pihalentiskenttä, tikkataulu ja frisbeegolf-kori. Latvajärvellä 2 km päässä on uimaranta ja vene. 

Täysi varustus; laajakaista/WLAN, auton lämmityspistoke (normaali), sähköuuni ja keraaminen liesitaso, jääkaappi, sähkölämmitys, ilmalämpöpumppu, takka, kylmä ja lämmin vesi, suihku, 2 wc, tv, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiat ja kattilat, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi.

Mökki on käytössä tulopäivänä klo 16, lähtö klo 12 mennessä. Jätä mökki siistinä ja siivottuna. (loppusiivous alk. 90 e).

Kuvia Loma-Laattajasta